Shkup: Dy herë në javë shëtitje falas Shkup – Veles për filloristët


Hekurudhat e Maqedonisë SHA Transport kanë filluar me kampanjën për edukimin e fëmijëve për të shfrytëzuar trenin si mjet transporti, shkruan Fakte. Nga filimi i muajit Maj, çdo të martë dhe të mërkurë, filloristët do të munden falas të udhëtojnë nga Shkupi deri në Veles dhe anasjelltas.

“Qëllimi ynë është ti edukojmë fëmijët të shfrytëzojnë trenin, të nxjerrin biletë, si të sillen në tren e tjerë. Për momentin ata mund të shkojnë dhe të kthehen menjëherë, apo të ngelin për disa orë në Veles që të mund ta vizitojnë Velesin” kanë deklaruar nga Hekurudhat e Maqedonisë.

Baby Boo