Bashkatdhetarët që ishin pjesë e UÇK-së apo ndihmuan luftën, të pajisën me certifikatën veteranit

Veprimtari Agush Buja u ka bërë thirrje bashkatdhetarëve të kanë qenë pjesë e UÇK-së apo e kanë ndihmuar luftën e UÇK-së me mjete materiale apo forma tjera, që ta shfrytëzojnë mundësinë dhe të pajisen me certifikatën e Veteranit luftëtar, pjesëtarit, ose pjesëmarrësit në luftën e UÇK-së.

Buja po ashtu ka njoftuar që paraprakisht të gjithë ata që nuk kanë aplikuar deri më tani, të marrin me vete dëshmitë për aktivitetin e tyre dhe pastaj të paraqitën në Zyrën e Veteranëve të UÇK-së.

Baby Boo

Njoftimi i Bujës:


Restorant Lumare