Shkup/ Ambasada e SHBA-ve jep alarmin: Ja ku dhe kur nuk duhet të lëvizni


Ambasada e SHBA-ve në Shkup sot ka dhënë alarmin se ku dhe kur duhet të keni kujdes në periudhën në vijim, për shkak të referendumit, shktuan Fakte. Në lajmërim thuhet se duhet t’i ikni hapësirës para Kuvendit të Maqedonisë më 27 dhe 30 shtator në ora 19, si dhe sheshin e Shkupit në ditën e referendumit në ora 19.

Ambasada deklaron se grupe të ndryshme që kundërshtojnë referendumin, si në kryeqytet ashtu edhe në pjesë tjera të vendit, planifikojnë protesta nga të cilat sugjerojnë personelin e vet të ketë kujdes./FAKTE

Baby Boo