Shkup, 185 shkelje në trafik për një ditë


Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme (01.10.2021) vetëm në territorin e Shkupit janë regjistruar 185 shkelje të rregullave në trafik, prej të cilave 39 për tejkalim të shpejtësisë, 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për tejkalim të parregullt. . Sipas MPB-së janë shqiptuar edhe 7 gjoba për përdorim të telefonit, 5 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, 4 për kalim në të kuqe në semaforë, 5 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve dhe 76 për parkim të parregullt.