Shkup, 16 vjeçarja hid,het nga dritarja e Klinikës Psikiatrike


Një vajzë 16 vjeçare e cila ka qenë duke u trajtuar në Qendrën Klinike “Nënë Tereza”, respektivisht në repartin e Psikiatrisë në Shkup, është hed.hur nga dritarja.

Vajza me iniciale A.SH e lindur në vitin 2006, ka pësuar lënd.ime të rë.nda trupore dhe aktualisht ndodhet në Klinikën për Anestezion, Reanim.acion dhe Mjekim Inten.siv.

Informacione më të detajuara lidhur më rastin, deri më tani nuk kanë dhënë nga pol.icia e as nga spita.li.

Baby Boo