Shkolla në “11 Tetori” në Novo Sellë në protestë (FOTO)

Shkolla në “11 Tetori” në Novo Sellë sot ka bojkotuar ditën e parë të shkollës, pasi shkolla është djegur dhe komuna e Bogovinës nuk ka ndërmarrë masa për rinovimin e saj.

“Pamjet brenda shkollës janë të rënda dhe në këto kushte nuk do të mund të zhvillohet mësimi” thotë nje ndër prindërit e revoltuar

Baby Boo