Shikoni se çfarë i bën shkupjani Dëshmitarit të Jehovait………..!!?(VIDEO)


Pas ngjarjes tro*nditëse që ndodhi në Shqiperi ku një familje u vetëflijuar dhe thuhet se ishin predikuese të Dëshmitarëve të Jehovait tashme ata janë bërë temë diskutimi ne mesin e qytetarëve.

Persona që shetisin derë më derë për tu shperndarë fletushka dhe informacione rreth ketij sekti po i acarojnë qytetarët.

Më poshtë mund të shihni edhe reagimin e një qytetari tek i cili vazhdimisht po shkojnë Deshmitarët e Jehovait për ta ftuar dhe për ti dërguar edhe fletushka.