Shefqet Krasniqi tregon se a është haram me i mbjellë flokët

Është një nga hoxhallarët që në shumicën e rasteve shpreh hapur doktrinën ek*streme, rreth gjërave që ndalohen nga islami, dhe atyre që lejohen qofshin ato vlera morale e fetare.
Madje ai shprehet hapur se rrobat e plazhit (bikinet) janë të ndaluara për femrat pasi zbulojnë shumë nga trupi i tyre.

Baby Boo

Mirëpo së fundi ai është parë në një foto të publikuar duke u kujdesur për pamjen e tij, derisa shihet se ka më shumë flokë sesa kishte në fotografitë e publikuara më parë.
Krasniqi në një foto që kishte duke bërë fli duke krejtësisht ndryshe nga fotot e publikuara dje.

Në një intervistë, Krasniqi kishte komentuar edhe njërin ndër veprimet e fundit që po e bëjnë meshkujt kosovarë, mbjelljen e flokëve.
I pyetur se a është haram mbjellja e flokëve, ka dhënë përgjigjen e mirëpritur nga kosovarët.
‘Jo nuk është haram’ ka thënë mes tjerash Krasniqi.