Shefqet Krasniqi: Mallkuar qofshin ata që ekzekutojnë njerëz, viktimat zoti i past pranu si shehid!

Imami kosovar Shefqet Krasniqi ka reaguar për sulmin e tmerrshëm që ndodhi dje në një xhami në Zelandë të Re.Krasniqi ka mallkuar ata që ekzekutojnë njerez dhe përhapin frike, duke thënë se nuk ka gjest me të rëndë se sa të masakrohen njerëzit duke adhuruar Zotin e tyre.Ndërsa ka uruar që viktimat të shkojnë shehid.
Postimi i plotë i Krasniqit:
A thua vallë ka vepër ma te rëndë se të masakrohen njerëzit duke adhuruar Zotin e tyre?!
A thua vallë këto veprime makabre njohin ngjyrë, racë e fe?!
Të mallkuar qofshin ata që ekzekutojnë dhe që frikësojnë njerëzit.
Zoti i pas marr shehid viktimat e rastit barbar në Zelandën e Re.