Sharlatani serb: Shqiptarët e Kosovës sot i kanë shpallur luftë Serbisë


Politikani sharlatan serb i njohur me emrin PALMA, ka reaguar pas lajmit se f Forcat Speciale të ROSU kanë marrën nën kontrollë Ujmanin.

Për herë të parë që nga Lufta e Dytë Botërore në Tokë, dikush na ka shpallur luftë, tha Dragan Marković

“Dhe atë e bënë shqiptarët e Kosovës të cilët kanë ardhur sot për të sulmuar një pjesë të komunës së Zubin Potokut dhe liqenin e Gazivodës. Është e vështirë të besohet se terroristët shqiptarë janë duke bërë atë vetë, ose se ata nuk kanë mbështetjen e dikujt”, vazhdon tutje politikani serb i njohur në Serbi si sharlatan.

Ai vazhdon me akuzua absurde dhe propaganda të njohura të Serbisë, kinse shqiptarët kanë lidhje me organizat islamike, një lojë e njohur kjo e Serbisë.

Baby Boo