Zhernovski e braktisi sallën gjatë fjalimit të Ivanovit në KB


Kombeve të Bashkuara gjatë fjalimit të presidentit Gjorgje Ivanov.

“E braktisa sallën e KB-së gjatë fjalimit të Ivanovit, sepse nuk duam dhe ne nuk do t’i japim legjitimitet paraqitjes së tij skandaloze, të mbushur me manipulim, urrejtje dhe krijim të armiqve. Thirrja e tij publike për bojkotim të referendumit dhe keqpërdorimi i ashpër i foltores, është apel për vetizolim, por edhe papërgjegjësi ndaj gjeneratave të tashme dhe të ardhshme”, shkroi Zhernovski në profilin e tij të Fejsbukut.

“Maqedonia nuk ka më kohë për të humbur! Duke e çuar në histori atë dhe qëndrimet e tij, vazhdojmë me miqtë dhe partnerët tanë të BE-së dhe NATO-s, ta ndërtojmë së bashku edhe me qytetarët të ardhmen e përbashkët prosperuese”, ka shtuar ai.

Baby Boo