Serbët e Ujmanit ROSU na thanë: Ne vijmë në Ujman sa herë që duam dhe se nuk ka forcë që mund të na ndalonë


Nemanja Milovanoviq, një punonjës i Qendrës për Ekologji dhe Sport i cili së bashku me tre serb thotë të jenë rrahur dhe kërcenuar nga njesia speciale e policisë së Kosovës.

“Ata erdhen papritur si rrufeja. Më zvarritën mua dhe kolegët e mi në një dhomë. Ata na provokuan dhe sa herë që përpiqeshim të dilnim jashtë, na i drejtonin armët dhe kërcënonin se do t’i qëllonim”, tha Milovanoviç.

Ata na provokuan haptazi. Ata na thanë më vonë se ata mund të vijnë në Ujman sa herë që duan dhe se nuk ka forcë që mund të na ndalonë, i kishin thënë RUSU, serbëve

Milovanoviç thotë se forcat speciale shqiptare bllokuan hyrjen në objektin, i cili u hap zyrtarisht nga Vuçiq.

Baby Boo