Sejdiu: Do të tejkalohet kjo situatë, zgjedhjet duhet të mbahen


Anëtari i kryesisë qendrore të Lëvizjea BESA, Blerim Sejdiu është i ftuar në emisionin EU click në Tv21, ku po diskutohet rreth mbajtjes së zgjedhjeve. Sejdiu ka thënë se Besa ka kërkuar gjithmonë zgjedhje, dhe se sipas Sejdiut, Besa ka qenë nga partitë e vetme që ka kërkuar më shpesh që të ketë.

Më tej ai ka thënë se qytetarët duhet të dalin nga kjo situatë ku ndodhemi, e kjo situatë tejkalohet vetëm duke mbajtur zgjedhje. Sejdiu gjithashtu ka thënë se vendit i duhen institucione kredibile e cila do të menaxhonte më mirë situata të tilla.

Baby Boo