Seanca të reja për lëndën “Titanik” dhe “Total”

Me dëgjimin e “bombave” sot në Gjykatën Penale për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike,duhet të vazhdojë.

Sigma Doors

Në seancën e kaluar në Gjykatën Penale u lëshuan 50 inçizime.Ku më së shpeshti dëgjohej zëri i ish-ministrit për Transport dhe Lidhje,Mile Janakieski edhe atë shtu siç dakordohet për aeroplanët nga Italia dhe Zvicra që të votojnë për ato në zgjedhjet lokale të vitit 2013,përcjell PaCensurë.

Në rastin “Titanik” të akuzuar janë ish-kryeministri Nikolla Gruevskit, Kirill Bozhinovski, Mile Janakieski, Gordana Jankullovska, Biljana Brishkoska Boshkovski, si dhe Ilija Dimovski, Munir Pepiq, Edmond Themelko, Leko Ristovski, Kirill Todorovski, Katerina Vellkovska, Stanko Korunovski, Kosta Markovski, Dragçe Dragçeski, Marjan Nakevski, Goce Janevski, Xhezmi Ahmet, Robert Davitkov, Dalibor Alleshkoviq dhe Lenka Rashajkovska.

Ndërkaq në seancën e re për lëndën “Total” ku i akauzuar është Dragan Pavlliq-Llatas për fshehje të tatimit me vlerë prej 121.414 euro nëpërmjet personave juridik dhe atyre fizik.