Sami Luta: Nuk mund ta gëzojë lirinë pasi të ak*uzuarit tjerë janë në bu*rg (VIDEO)

Sami Luta ishte i ak*uzuari i vetëm që i shpëtoi dë*nimit për rastin “Monstra”. Mirëpo, ai shprehet se këtë liri nuk mund ta gëzoj, pasi e vërteta ende nuk ka dalë sheshit.

Baby Boo
Pekon Bakery

Siç thotë Luta, ai ka pritur më shumë nga kjo gjykatë dhe jo vetëm një lirim. Ndërsa shtoi më tej se edhe sot si herën e kaluar kur është shqiptuar dënimi për këtë rast, po e përjeton dhimbjen e njejtë, por vetëm atëherë tha se e ka përjetuar para grilave e sot në liri.

Restorant Lumare