Saliu: “Ka 20 vjet që pres ti kërkojë Ali Ahmetit të jep dorëheqje, por ai o vëllezër fiton”

Shkruan Urim Saliu
Kam qenë për vite zëri më i ashpër kundër BDI-së duke votuar gjithnjë PDSH në dhe me këtë Menduh Thaçin,Ziadin Selën se bashkë ishin.Unë pjesën time opozitare e bëra.U dhashë çdo gjë dhe për vete humba çdo gjë .U dhashë votë më shumë nga çmundej dhe ata të BDI së e dijnë këtë. Pastaj në një moment u ndala dhe i thirra vetes: Çfarë ka BDI që fiton dhe çfarë kemi ne që humbim.

Ka 20 vjet që pres ti kërkojë Ali Ahmetit të jep dorëheqje ,por ai o vëllezër fiton.Nuk e dij si fiton,por fiton.E si mund ti kërkojë një fituesi të ikë.Është njëjtë ti kërkojë Tuçelit të ikë nga Çelzi se ka fituar Ligën e Kampionëve.

Baby Boo