Salih Mustafa buzëqesh teksa sekretarja e Speciales ia lexon akuzat e rënda

Ish-eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Salih Mustafa aktualisht është duke marrë pjesë në seancën e parë gjyqësore kundër tij nga Gjykata Speciale në Hagë.

Gjyqtari i procedurës paraprake ka kërkuar nga sekretarja e çështjes paraprake që t’i lexojë të gjitha akuzat që e përfshijnë Salih Mustafën në vr*asje tortura trajtim çnjerëzor të të ndaluarve në një kamp ndalimi në fshatin Zllashë më 1999.

Teksa sekretarja po i lexonte këto dhe akuzat e tjera të rënda Salih Mustafa është shfaqur i buzëqeshur ndërsa në disa raste ka marrë edhe shënime.

Baby Boo