Janushev testohet për koronavirus për shkak se ka qenë në emision me Muhamed Zekirin


Sekretari i Përgjithshëm i OBRM-PDUKM-së, Ihor Janushev para disa ditëve mori pjesë në një emisionin bashkërisht me Muhamed Zekrin.

Janushev thotëse se momentalisht ndjehet mirë dhe se po i pret rezultatet e testimit.

“Po i pres rezultatet dhe do t’i ndërmarr të gjitha masat që i rekomandojnë autoritetet shëndetësore. Ju bëj apel të mos përçmohet gjendje me virusit, as të relativzohet”, shkroi Janushev në ‘Facebook.

Baby Boo