Sabrije Selimi, femra e parë shqiptare në Marinën amerikane

Shqiptarja Sabrije Selimi mund të jetë femra e parë shqiptare në Marinën amerikane.
Ajo u bashkua vite më parë me forcat më të vështira të armatosura në Amerikë, “Korporatat Detare të Shteteve të Bashkuara”.

Baby Boo

Imazhi mund të përmbajë: 1 person, Zmadho
Sabrija u regjistrua në vitin 2012 dhe u dërgua në kampin e nisjes në Parris Island, Karolina e Jugut, për 13 javë trajnim bazë.
Pas përfundimit të stërvitjes lu*ftarake, vazhdoi shkollën e Specializimit Profesional Ushtarak, në Ft. Leonard Wood, Misuri.

Gjatë periudhës së shërbimit në vitin 2016, Sabrija u emërua si përgjegjëse e Dërgimit, e më pas edhe përgjegjëse e Pajisjeve të Automjeteve.
Aktualisht ushtarakja shqiptare është duke ndjekur studimet për Psikologji.