Përfundon numërimi në Dibër, ja kush është fitues


Në komunën e Dibrës sot u votua për raundin e dytë zgjedhor, ku në garë ishte kandidati i koalicionit ASH-Alternativa, Bekim Pocesta dhe kandidati nga Bashkimi Demokratik për Integrim, Hekuran Duka.
Sipas rezultateve, në komunën e Dibrës, kandidati i BDI Hekuran Duka është me reth 136 vota epërsi ndaj kandidatit Bekim Pocesta nga rradhët ASH-AAA, shpall fitoren.
Komuna e Dibrës do të udhëhiqet edhe për 4 vitet e ardhshme nga kryetari aktual Hekuran Duka.

Baby Boo