“Sa para ke fituar nga Përputhen”? Kështu përgjigjet Olsa Muhameti

Ajo është pyetur nga ndjekësit në rrjete sociale.
Përmes rubrikës ‘Ask me a question’ në Instagram, autorja e emisionit nuk dha përgjigjen e saktë.
“Sa lek ke fitu nga Përputhen”? Ishte pyetja e parashtruar nga një ndjekës derisa Olsa Muhameti është përgjigjur duke thënë se jo aq sa ka punuar dhe është lodhur.

Baby Boo

“Shumë ma bëni këtë pyetjen! Jo aq sa jam lodhur”, shkroi ajo.
Ndryshe, sezoni i programit do përfundoi në muajin qershor pas disa episodeve në të cilat do dalin çift disa nga konkurrentët.