Rrugët e Maqedonisë duken kështu në krye me Kitanovin (FOTO)


Kjo është gjendja e rrugëve të Maqedonisë pas ardhjes së drejtorit Zoran Kitanov në këtë drejtori. Siç shihet në fotografitë e dërguara në portalin Tetova, gjendja e rrugëve është katastrofale ku mund edhe të merr jetë njerëzish.

“Ja e gërvishta veturën, dhe mu thye pasqyra e veturës nga drunjtë që kanë dalë në autostradë, një ditë do të merr jetë njerëzish kjo rrugë, kush do të përgjigjet, kush do të jep llogari nëse dikush do të humb jetën nga këto rrugë të pa pastruara” shprehet i revoltuar një vozitës në rrugën Shkup – Tetovë.

Ndryshe në të gjithë rrugët e Maqedonisë gjendja është e tillë, Kitanov as që mërzitet për këtë por e as nuk merr masa.

 

Baby Boo