Rrok*ulliset furgoni me emigrantë, lën*dohen 7 persona

Shtatë emigrantë janë l*ënduar pasi mbrëmë rreth orës 20:50 u për*mbys një furgon me targa të Manastirit në autostradën Strumicë-Valandovë në afërsi të udhëkryqit për fshatin Raborci, kumtoi zëdhënsja e SPB-Strumicë Hrizantema Rendevska.

Shoferi i furgonit u arr*atis, ndërsa policia dhe prokurori publik e inspektuan vendin e aks*identit.

Në nxjerrjen e të lën*duarve  morën pjesë gjithashtu zja*rrfikës nga Njësia Territoriale e Zja*rrfikësve të Strumicës, të cilët përdorën mjete të posaçme hidraulike për t’i nxjerrë pasagjerët.

Baby Boo