Robert Berisha degradon në emision: Kush e ka k**** më të madh?

Robert Berisha tregohet mjaft i lirshëm në emionin e tij “Robi plaket kur don vet”. Por ndonjehere me qëllim ose jo e tepron.

Baby Boo

Herën e fundit ai ka patur te ftuar aktoret e Portokallise Rezart Veleshnja dhe Florian Binaj. Mes shume pyetjesh ajo qe terhoqi vemendjen ishte: Kush e ka k*rin me te madh?

Pyetje e cila shkaktoi habi tek te ftuarit por dhe te qeshura me pas.