Rrëfimi tr*onditës i ish të bur*gosurit politik: Serbët na mbanin të lidhur si kafshë (VIDEO)


Sot, “#Gjesi” ka sjell një rrëfim ekskluziv të Skender Hajradinit, 65-vjeçarit nga Mitrovica i cili ishte organizator i demostratave të 81-ës në këtë qytet.
Ai ka qenë edhe i bur*gosur dhe ka treguar për tor*turat që kanë pasur nga serbët.

Mes emocionesh, ai ka thënë se serbët i lidhin sikur kafshët dhe periudha në bu*rg prej shtatë vitesh ishte e tmer*rshme.
Hajradini ka folur edhe për atë se si e sheh Kosovën sot. “Nuk është Kosova si e kishim menduar”, u shpreh pos tjerash ai.
Intervistën e plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë.

https://www.facebook.com/watch/?v=879426232846522