Rrëfimi emocionues i gruas që i varrosi të rënët e Betejës së Koshares


Rrëfim unik nga koha e luftës ka një grua tropojane.

Valentina Gjongeci thotë se u kujdes për varrimin dhe zhvarrimin e 65 luftëtarëve të UÇK-së të vrarë në Koshare.

48 vjeçarja edhe sot i ruan dy vendet, ku ishin varret e Agim Ramadanit dhe Sali Çekajt.