Rrëfim rrënqethës: Shqiptari pas 35 viteve takon nënën biologjike, ajo vdes pas takimit të parë

Nazmi Zekiçi ishte i ftuar i kësaj jave në “Përrallë me Tupan”. Ai kishte kërkuar nga autori dhe moderator i “Përrallë me Tupan” që të rrëfejë tregimin e tij…

Baby Boo

Ai kishte kërkuar nga autori dhe moderatori i emisionit që të rrëfejë tregimin e tij të dhimbshëm në emision.

Nazmiu kur kishte vetëm 3 ditë që kishte lindur, u dha për adoptim tek një familje tjetër.

Edhe pse i rritur nga dy prindër të mrekullueshëm, ai kur kuptoi se kjo nuk ishte familja e tij biologjike, filloi kërkimin për nënën e tij.

Ai e gjeti atë, duke e takuar pas 35 vitesh, por ajo ndërroi jetë pas takimit të vetëm.


Restorant Lumare