Rrahje në ambientet e komunës së Butelit!


Rrahje në ambientet e komunës së Butelit! Ngjarja ka ndodhur mes dy qytetarëve – kumtojnë nga MPB.

‘Më 24.12.2021 në ora 15.10 në SPB është paraqitur se në ambientet e komunës Butel, pas një zënke verbale paraprake, është prishur rendi dhe qetësia me përleshje fizike mes persoanve А.К.(40) dhe V.V.(28), që të dy nga Shkupi “, thonë nga policia, ndërsa shtojnë se janë marrë masa për zbardhjen e rastit.

Sipas njlë pjesë të mediave ,përleshja fizike ka ndodhur mes një avokati dhe i punësuari në njësinë rajonale të Ministrisë së Financave, e cila është qiramarrëse e hapësirës në godinën e komunës.