Rinani ndahet nga avokatja? Kuptohet e vërteta e ngjarjes

Riniani ndahet nga e dashura.
Ky ka qenë një prej titujve të portaleve ditën e djeshme dhe jo pa arsye.

Baby Boo

Dyshimet lindën nga fakti se Riniani dhe Arnisa fshinë të gjitha fotografitë e përbashkëta teksa Riniani më as nuk e ndiqte në rrjete sociale.
Ndonëse rrjetet nuk tregojnë gjithçka, thonë shumë!

Por, lidhja vazhdon normalisht dhe situata mund të ketë qenë vetëm tension i çastit.
Arnisa ka publikuar një fotografi mbrëmë me Rinianin ku nuk ka munguar komenti i tij plot dashuri.
Ata vazhdojnë të jenë bashkë.