Rina Balaj e ha shumë shijshëm bukën

“Bad Rosita” është hiti i fundit i këngëtares Rina Balaj, këngë kjo që u shndërrua shpejt në një nga të preferuarat e publikut.
Fabula e kësaj kënge u bë shpejt tejet e diskutuar, pasi trajtonte historinë e një femre që dashurohet në shoqën e saj.

Baby Boo

Dhe, një temë e tillë sigurisht që ka ngritur me të shpejtë pluhur në publik dhe jo vetem.

Ndërkohë, Rina është shumë aktive edhe në palestër dhe kujdeset të ushqehet sa më shëndetshëm. Ama, ha kaq shijshëm sa që duket se buka i shijon tepër.

Restorant Lumare