Rikthehet ‘Balena Blu’, policia britanike paralajmëron qytetarët

Policia britanike ka publikuar një paralajmërim për rikthimin e lojës së rre*zikshme të ‘balenës blu’. Kjo lojë i nxit adoleshentët të marrin pjesë në 50 sfida që kulminojnë me vetëvra*sjen. Sfida besohet se e ka origjinën në Rusi, 2016 dhe është e lidhur me një numër vde*kjesh në mbarë botën.

Baby Boo

Kjo sfidë duket se po fiton sërish popullaritet dhe për këtë arsye policia britanike ka paralajmërua qytetarët të kujdesen për veten dhe të tjerët. Policia e publikoi deklaratën në rrjete sociale dhe nxit prindërit të kujdesen për aktivitetin online të fëmijës së tyre.