Rikonstruimi i Qeverisë, Zaev: Nesër çojmë emrat në Kuvend


Lirimi ndaj akuzave ka qenë i pritshëm pasi gjatë periudhës së gjykimit i treguam gjitha punët, ka thënë kryeministri Zoran Zaev pasi u shpall i pafajshëm nga akuza për rastin “Ryshfeti”.

Lidhur me deklaratat e Nikolla Gruevskit i cili tha se Zaev do të lihet i lirë, ndërsa i dënuar në rastin “Tanku”, kryeministri ka thënë se Gruevski një kohë ka qenë njohës i mirë i gjyqësisë dhe se tani ai gjyq nuk është i njëjtë si që kontrollohej në kohën e tij.

Baby Boo