Rigjykim për grupin e Kumanovës


Shkruan: Erald Selca

Populli shqiptar nuk i harron bijët e vet të renë dëshmor në Epopen e Kumanoves dhe pengjet politike robër lufte heronjet tanë të gjallë që janë në kazamatet e Shtetit pa emër pa identitet. Dështimi i faktorit politik shqiptar solli dhe atë luftë heroike ku shovenistet maqedon pesuan humbje të medha .

Kërkojmë rigjykim nderkombëtar për Komandant Malisheven familja e te cilit i dha kombit çdo gjë për heronjet Val Zeken, Deme Shehun, Enver Hoxha, Klein Sami Ukshinin, për të gjithë sepse të luftosh për ta mbrojtur popullin tend është vlera ma sublime qe e respekton dhe bota .

Bota i do çlirimtaret i vlerëson ata , Ky shtet pa identitet po vret femije 4 vjec Almirin bota i sheh këto por nuk duhet hesht.

Kosova duhet bëj ma shumë për çlirimtaret nuk mjafton një kujdes për familjet ambasada jonë dhe e Tiranes duhet monitorojnë burgjet .

Jam i bindur që shpejt do kemi lajme pozitive prandaj duhet jemi aktiv e pranë djemëve tanë .

Baby Boo