Ridvan Berisha për tensionet në Lindje të Mesme: Lutemi për Izraelin

Gazetari Ridvan Berisha përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, ka reaguar lidhur me zhvillimet në Lindje të Mesme, saktësisht në Jerusalem të Izraelit.
Berisha ka postuar dy fotografi në postimin e tij. Të dy fotografitë shprehin solidaritet ndaj shtetit izraelit.

Baby Boo

“Lutemi për Izraelin” dhe “Kemi nevojë për lutjet e tua për Izraelin”, ishte mbishkrimi i fotografive të postuara nga gazetari Berisha.
Gjithashtu Berisha shkroi “We stand with Izrael” – “Qëndrojmë me Izraelin”.