Riberto Cavalli dhe e dashura e tij. A është dashuria triumfi?!

Miliarderi Roberto Kavalli dhe e dashura e tij bukuroshe Lina Nilson tregojne se sot dashuria është shumë e diskutueshme kur bëhet fjalë për milionat!

Baby Boo

Restorant Lumare