Rezultatet sipas njësive zgjedhore

Ne baze te dhenave me te fundit te KSHZ:
Në Njësinë numër 1 (99% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 8 deputetë, VMRO-DPMNE 7 deputetë, BDI 2 deputet, ASH-AAA 2 deputet, E majta 1 deputet. Këtu kemi vendvotime të panumëruara në Aerodrom.
Në Njësinë numër 2 (99,22% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 7 deputetë, VMRO-DPMNE 7 deputetë, BDI 3 deputetë, ASH-AAA 3 deputetë. Këtu kemi vendvotime të panumëruara në Kumanovë.

Baby Boo

Në Njësinë numër 3 (96,18% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 9 deputetë, VMRO-DPMNE 10 deputetë, E majta 1 deputetë.
Në Njësinë numër 4 (98,22 e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 10 deputetë, VMRO-DPMNE 10 deputetë.

Në Njësinë numër 5 (98,47% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 8 deputetë, VMRO-DPMNE 8 deputetë, BDI 3 deputetë, ASH-AAA 1 deputet. Në këtë njësi kemi vendvotim të panumëruar në Resnjë dhe në Manastir.
Në Njësinë numër 6 (89,66% e vendvotimeve të numëruara): Koalicioni “Mundemi” 4 deputetë, VMRO-DPMNE 2 deputetë, BDI 7 deputetë, ASH-AAA 6 deputetë, PDSH 1 deputet. Gjitha vendvotimet tjera që nuk janë numëruar në këtë njësi janë në Gostivar.