Pas zhvillimeve të fundit politike, Izet Mexhiti ka një mesazh


Nënkryetari dhe deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti në rrjetin social Facebook, ka shpërndarë një fotografi me kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti.

Në mbishkrimin e fotografisë Mexhiti shkruan: “Në kohëra të mira dhe në kohëra të vështira, gjithmonë të reshtuar pas Liderit Ahmeti”!

Baby Boo