Rezultatet e para për Komunën e Çairit

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka filluar të publikojë rezultatet e para për Komunën e Çairit, ku garojnë Visar Ganiu, Bekim Sali, Misin Gradinaj, Kastriot Rexhepi dhe Eldan Xhigal.

Baby Boo

Visar Ganiu nga BDI 121 vota apo 43,68%
Bekim Sali nga ASH/AA 127 vota apo 45,58%
Misin Gradinaj nga PDSH – 0 vota apo 0,0%
Kastriot Rexhepi nga Lëvizja Besa – 12 vota apo 4,33%
Eldan Xhigal nga Lidhja Demokratike e Boshnjakëve – 1 vota apo 0,36%
Në këtë komunë dalja ka qenë 43,05% apo 21.648 vota nga 58.208 votues.