Ngjarjet në Francë, reagon Këshilli i Myslimanëve me thirrje për besimtarët


Franca u trondit sot nga një su lm te*rrorist duke rikthyer frikën në vend. Së paku tre persona kanë mbetur të vd*ekur ndërsa 2 prej vi*ktimave u është pre*rë koka.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe Këshilli Francez i Fesë Myslimanë. Ata dënuan me forcë su*lmin e ndodhur këtë të enjte në Nisë dhe u bënë thirrje besimtarëve praktikantë në vend që të mos kryejnë rite dhe ceremoni fetare.

“Dënojmë me forcë su*lmin terr*orist që ndodhi pranë bazilikës së Notre-Dame të Nisës. Si shenjë respekti dhe solidariteti me vi*ktimat dhe të dashurit e tyre i bëjmë thirrje myslimanëve të Francës që të anulojnë të gjitha festimet apo mevludet” tha Këshilli përmes një postimi në Twitter.

Baby Boo