Revoltohet polici: Po më përdorin identitetin!

Polici Ismail Muslija sot ka denoncuar se po shqetësohet nga një numër telefoni i cili përdor identitetin e tij! Muslija ka shpjeguar se i njëjti numër po bën keqpërdorim të fotografisë dhe të të dhënave, duke u shqetësuar të njëjtin dhe të afërm të tij.

Baby Shop Charli

Muslija për Pa Censurë tha: “Jam shumë i shqetësuar sepse po përdoret identiteti im për të shantazhuar njerëz. Fotografinë ky person e ka marrë nga interneti sepse unë jam punonjës i MPB-së”

Ai shpjegon se rasti është paraqitur edhe tek organet kompetente por, bën thirrje që t’i ndihmojnë edhe njerëzit të cilët kanë informacione të mundshme.

Ismail Muslija shkruan:

Te nderuar shok miq familjar qe disa koh osht paraqit numri 071-772 381 i njejti mut perdor foton tem edhe kolegve fb edhe shkon thir numra nryshem per banalitet.rasti oshta paraqit po mujt dikush pak me naj nimume gjet e met tja ..r**t.se vec qata pe lypke.
Ako nekoj znae brojot 071 772 381 neka ppmogne da kaze koj e istiot broj se javuva oo razni luge so moja slika se zakanuva slucajot e prijaven.ama istiot bara da mu se ….
Se po spisok.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors