Rev*oltohet keq Robert Aliaj: Përse nuk flisni edhe për dhu*nën ndaj burrave?


Robert Aliaj është shprehur i rev*oltuar mbrëmjen e sotme lidhur me dhu*nën në familje.

Teksa po flitej për rastin e vr as je s së Sabrina Bengës nga bashkëshorti i saj, Aliaj tha se ne si shoqëri jemi të dhu*nshëm, ku sipas tij kjo është çështje kulturore.
Ai u shpreh se flitet shumë për dhu*në ndaj grave, ndërsa theksoi se nuk flitet aspak për dhu*nën e ushtruar ndaj burrave, pasi kjo shihet si një tabu.

“Ne jemi shoqëri e dhu*nshme. Flitet shumë por që nuk bëhet asgjë fare. Është çështje kulturore, ne jemi të dhu*nshëm si komb në të gjitha aspektet. Kjo vjen nga çdo hallkë shoqërore, kështu është ndërtuar edhe vetë shteti tek ne. Përveç dhu*nes kundër grave, nuk flet njeri për dhun*ën kundër burrave nga gratë, nuk flet njeri se kemi turp dhe tabu të flasim hapur”, u shpreh Robert Aliaj.

Por kjo deklaratë e tij u kundërshtua nga gazetarja Klodiana Lala, e cila tha se dhu*na e ndaj burrave është në proporcion shumë më të vogël se dhu*na ndaj grave.
“Nuk është e vërtetë se nuk e trajtojmë dhu*nën e grave ndaj burrave, por dhu*na ndaj grave është më e madhe. Nuk është korrekte të thuash që nuk trajtohet”, tha Klodiana Lala.