Remzi Mehmedi:BDI dikur e mohonte Pendarovskin, ndërsa sot na e paraqet si president konsensual !

Nënkryetari i ASH-së njëherit kryetar i shtabit zgjedhor, Remzi Mehmedi ishte i ftuar në emisionin debativ Click Plus TV 21 ku u debatua kryesisht për zgjedhjet e ardhëshme parlamentare dhe situatën politike në RMV në përgjithësi.

Baby Boo

Mehmedi ka deklaruar se nuk mund të quhet kandidat konsensual sepse do të duhej të zgjidhet në parlament, atë që e kërkoi ASH tërë kohën.

Këta të BDI-së tërë kohën e mohuan Pendarovskin dhe LSDM në v. 2014 ndërsa sot tentojnë të na e paraqesin si kandidat gjoja konsensual.