Rektori i UT-së, Vullnet Ameti kundër hapjes së Kazinos afër Universitetit. Të merren masa për ndalimin e hapjes (VIDEO)


Rektori i UT-së, Vullnet Ameti  sot protestoi kundër hapjes së Kazinos afër Universietit të Tetovës. Sipas tij duhet të merren masa nga egzekutivi dhe legjislativi që të jenë shumë serioz, për shkak se forma e hapjes së Kazinos është devijim i shoqerisë.

Baby Boo