Rektori Ameti: Forma e veprimit jo të ndershëm në institucione, e solli këtë katrahurë!


Rektori i Universitetit të Tetovës, Vullnet Ahmeti ka qenë shumë kritik ndaj autoriteteve lokale dhe ndaj përfaqësuesve të Qeverisë për neglizhencën e tyre sa i përket funskionimit të kazinove në qytetin e Tetovës dhe në Maqedoni.

Ai nuk ka nguruar që ti kritikoj haptas ata për mosangazhimin që kjo e keqe që ka kapluar qytetin e Tetovës dhe rrethinës të marë përmasa alarmante.

Për më shumë, shikoni videon:

Baby Boo