Vision Media ndriçon Tetovën: Një histori suksesi në reklamim digjital


Një kompani guximtare dhe vizionare ka ndriçuar peisazhin e reklamave të Tetovës. Vision Media, firma e parë në vend për reklamimin e billboard-ëve digjital LED, ka shënuar një rrugë impresionuese që kur u themelua në korrik të vitit 2021.

Vision Media, duke thyer terren të ri në sektorin e reklamimit, ka sjellë reklama të ndritshme dhe vibrante në jetë përmes billboard-ëve të saj LED. Me një model biznesi që ndryshon lojën e rekllamimit dhe një ekip të angazhuar, kompania ka rritur tregun e saj brenda një periudhe të shkurtër kohore. Para ardhjes së Vision Media, reklamimi në rrugët e Maqedonisë së Veriut ishte kryesisht i përqendruar në panot reklamuese prej letre. Lancimi i Vision Media shënoi një ndryshim të rëndësishëm në këtë trend, duke zëvendësuar imazhet statike me billboard-e dinamike, që sjellin me të vërtetë reklamimin në jetë.

Themeluar në mes të pandemisë globale, Vision Media ka kapur trendin në rritje të reklamave në ambiente të hapura dhe mediave digjitale. Në më pak se dy vjet, kompania ka themeluar një bazë të fortë në Tetovë dhe tani është duke planifikuar një zgjerim ambicioz në qytetet e Gostivarit dhe Shkupit.

Baby Boo