Regjistrohen probleme me Instagram dhe WhatsApp


Instagrami dhe WhatsApp kanë shfaqur probleme për përdoruesit në vend. Në Instagram nuk mund të rifreskohen postimet dhe nuk mund të postosh, ndërkohë që në WhatsApp nuk dërgohen dhe nuk mbërrijnë mesazhe. Momentalisht është ende i paqartë shkaku i bllokimit të rrjeteve sociale dhe nuk dihet sa do të zgjasin ato. Kjo nuk është hera e parë që disa nga aplikacionet më të përdorura në botë, shfaqin probleme të tilla.

Baby Boo