Reagon Vlora Çitaku pas martesës së vëllait të Mimoza Kusarit me kanadez


Vlora Çitaku ka komentuar martesën e vëllait të Mimoza Kusarit, që sot ka marrë dhe në mediet kosovare.
Përmes një statusi në Facebook, ajo tha se vëllai i Mimozës nuk është person publik dhe se e tij nuk është çështje e interesit publik.

Madje, Çitaku bëri thirrje që të mos ketë thirrje homofobike.
“E thirrjet homofobike janë të shëmtuara dhe të papranueshme” shkroi ajo.

Baby Boo