Rauf Miftari: BDI krijon klimë për biznesin shqiptar

Politikën progresive ekonomike dhe zhvillimore që e kultivon kreu I BDI Ali Ahmeti në zonat shqiptare dhe mbështetjen që e ofronë për afaristët shqiptarë, ka ndikuar që disa biznesmen nga Saraji, të faleminderojn për këtë mbështetje. Njëri nga ata është afaristi nga Lloka e komunës së Sarajit, Rauf Miftari, I cili udhëheq me kompani ndërtimore që veprojnë në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Zvicër, thotë se kompanitë shqiptare mbështeten nga BDI, dhe në asnjë rastë nuk kërcënohen apo reketohen, por përkundrazi përkrahen gjith andej. Ai thotë se kompanitë shqiptare tani kanë filluar të fuqizohen me kapitalin e tyre dhe janë konkuruese në tregun e punës qoft në vendë, rajonë apo edhe në Evropë.

“BDI po krijonë klimë për zhvillim të biznesit për kompanitë shqiptare, por cështja është se edhe ne duhet të punojmë dhe të jemi konkurues në tregun e lirë të punës. Patriotizëm I kohës moderne është zhvillimi ekonomik, hapja e perspektivave për gjeneratat e reja. Koha që do të pasojë është në interes të zhvillimit të biznesit dhe kompanive shqiptare. Besojmë në qëllimet dhe mbështetjen që e ofronë Ali Ahmeti, për zhvillimin e kompanive shqiptare”, thot Rauf Miftari.

Baby Boo