Rasti më i rëndë deri tani te Jetimat e Ballkanit (FOTO)

Shume prekese ???

Rasti me i rende deri tani te Jetimat e Ballkanit

“ Ta kisha pasur nje femije ndoshta nuk do te isha keshtu “ ?

Miftar Gigollaj nga fshati Lubizhde e Hasit – Prizren, jeton vetem me bashkeshorten e tij, nuk kane femije

“Plaken nuk e kam ketu, ka dale ne Prizren me shtri doren mos po na ndihmon dikush?, jemi te harruar nga krejt “

Historia e tij me te shti ne dhe per se gjalli

E gjetem ne nje dhome me kushte te mjerueshme

Ne sot ja nisem ndertimin e shtepise se re

O Zot, mos na sprovo ne ate qe nuk mundemi.

Baby Boo