Përqafimi i Ziadin Selës pasi Feta Alimi largohet nga burgu për tre ditë

Perqafim malengjimi dhe ngrotesij vllezrore Sot ne mengjes kjo rug ne foton e par sa e shkurt po duket p por per Feta Alimi ishte shim e gjat kjo rig sepse pas tre viteve evutje e denimit ne burg del ne vikend mu taku me familjen shok e miq.
Pushim te kandshem shoc

Baby Boo